Jak odstranit synchronizaci mezi iPhony a iPady?

Spusťte iTunes, v horní nabídce zvolte „Upravit“ (na PC) nebo iTunes (na Macu) a z rozbalovací nabídky vyberte „Nastavení“. Klikněte na kartu „Zařízení“ a zaškrtněte políčko „Zakázat automatickou synchronizaci zařízení iPod, iPhone a iPad„, čímž tyto akce zakážete. Klikněte na tlačítko „OK“.

  • Přejděte do Nastavení. Telefon. Hovory na jiných zařízeních (vypněte možnost „Povolit hovory“).
  • Otevřete „Apple ID“. „iCloud“ a zakažte iCloud Drive.

Zakázat automatickou synchronizaci jednoho zařízení

Připojte iPhone k počítači pomocí kabelu USB. Synchronizace se spustí automaticky; 2. V iTunes klikněte na ikonu iPhonu (na levé straně obrazovky, bílý pruh pod tlačítky přehrávače). Zobrazí se karta Přehled, kde jsou vpravo uvedeny základní informace o zařízení. dostupná velikost paměti, telefonní číslo, sériové číslo, verze softwaru atd.п. 3. V části Možnosti zrušte zaškrtnutí políčka Synchronizovat automaticky, pokud je iPhone připojen. 4. Stiskněte tlačítko Použít, aby se změny projevily.

Když nyní připojíte iPhone k počítači přes USB, iTunes se automaticky neotevřou a nezačnou nevyhnutelný proces synchronizace. Toto nastavení je pro každé zařízení jedinečné. pokud tedy chcete zakázat synchronizaci pro iPad, musíte provést stejné kroky znovu.

Zapnutí nebo vypnutí služby iCloud

V závislosti na nastavení zařízení, které chcete změnit, proveďte jednu nebo více z následujících akcí.

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu

Pokud používáte iOS 10.3 nebo novější verze:

READ  Jak najít iPhone prostřednictvím jiného telefonu

Pokud používáte iOS 10.2 nebo starší verze:

V počítači Mac

Některé funkce nejsou ve starších verzích systému macOS dostupné nebo jsou uvedeny jinak.

V počítači se systémem Windows

Některé funkce nejsou ve vašem počítači dostupné nebo jsou uvedeny odlišně v závislosti na počítači s aplikací Microsoft Outlook 2020 nebo dříve nainstalovanou aplikací.

Jak zakázat synchronizaci s aplikací Fotky Google?

Jak povolit nebo zakázat automatické načítání a synchronizaci

  • Otevření aplikace Fotky Google v zařízení se systémem Android.
  • Přihlášení k účtu Google.
  • V pravém horním rohu obrazovky klepněte na profilovou fotografii nebo na ikonu s prvním písmenem svého jména.
  • Klikněte na nastavení Fotky Google.
  • Povolení nebo zakázání automatického načítání a synchronizace.

Jak odstranit synchronizaci fotografií mezi iPhony?

Přejděte na kartu „Fotografie“ pod informacemi o zařízení. Zrušte zaškrtnutí políčka Synchronizovat a klikněte na tlačítko Odstranit fotografii.

Zastavení automatické synchronizace všech zařízení

  • Otevřít iTunes.
  • Na panelu nabídek klikněte na iTunes a potom na Nastavení.
  • Vyberte zařízení;
  • Zaškrtněte políčko Zakázat automatickou synchronizaci zařízení iPod, iPhone a iPad.

Jak zakážu synchronizaci mezi zařízeními Apple?

Pokud uživatel potřebuje zakázat synchronizaci mezi dvěma smartphony Apple, může to provést dvěma základními způsoby:

Zakázání funkce iCloud Photo na všech zařízeních.

  • Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení [vaše jméno] iCloud „Správa úložiště“ „Fotografie“ a klikněte na „Odpojit a odstranit„.
  • V počítači Mac přejděte do nabídky Předvolby systému iCloud společnosti Apple.

Jak zakázat synchronizaci mezi zařízeními Apple?

Pokud uživatel potřebuje odstranit synchronizaci mezi dvěma smartphony Apple, může to provést dvěma hlavními způsoby:

Zakázání služby iCloud Photos na všech zařízeních.

  • Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení [vaše jméno] iCloud „Správa úložiště“ „Fotografie“ a klikněte na „Odpojit a odstranit„.
  • V počítači Mac přejděte do nabídky iCloud v nabídce Předvolby systému společnosti Apple.
READ  Otevřený iPad pro SIM kartu. Jak vložit SIM kartu do iPadu: Co pro to potřebujete. Když se Simka zasekla.

Synchronizace na iPhonu

Pro nové uživatele je velmi aktuální otázkou, jak synchronizovat iPhone s iCloudem. K tomu potřebujete:

Chcete-li synchronizaci zcela deaktivovat, klepněte na tlačítko „Exit“ v dolní části obrazovky. Pokud se na jednom zařízení odhlásíte z iCloudu, na ostatních budete stále přihlášeni. Nebudete se moci odhlásit ze všech zařízení najednou.

Důležité! Pokud se uživatel odhlásí z iCloudu, nebude možné zálohovat. Mnoho lidí na to zapomíná a při změně zařízení přijde o svá data. Lze ji však zálohovat pomocí iTunes

Odpojení synchronizace

Pokud chcete z nějakého důvodu zakázat synchronizaci iPhonu s iPadem, připojte zařízení kabelem k počítači s požadovanou knihovnou médií a klikněte na ikonu zařízení. Poté zrušte zaškrtnutí všech typů dat v levém menu a klikněte na „Synchronizovat“ a poté na tlačítko „Použít“ pro uložení nastavení. Poté můžete odstranit aktuální data.

Pokud chcete zakázat synchronizaci iPhonu a iPadu z cloudového úložiště, změňte svůj účet (za předpokladu, že jej používáte) nebo zrušte zaškrtnutí všech cloudových přenosů pro všechny typy dat.

| Denial of responsibility | Contacts |RSS